onsdag 9 februari 2011

Ställa in träningen

Och som om det inte vore tillräckligt att vara kluven, och faktiskt lite ledsen efter två helt olika möten, är jag dessutom på väg att bli dunderförkyld, så någon träning blir det inte ikväll... Typ det enda jag sett fram emot idag :/

6 kommentarer:

  1. Sitter som på nålar och väntar på samtal från specialisten. Hon sa mellan 13 och 15. Bara 45 min kvar till 15! Antigen ringer hon precis innan 15 eller värst av allt inte alls??? Är så nervös!!! Kan hon inte ringa nu...?
    /Anna

    SvaraRadera
  2. Förstår hur du känner dig! Håller tummen att det går bra.

    kram

    SvaraRadera
  3. Nu ringde hon!! Jättegullig kvinna som var expert inom området. Jag har troligtvis endo men ska inte göra ngt åt det förutom byta p-piller till neovletta eller Yasmin utan att ta paus mellan kartorna. När det blir dags för barn får jag helt enkelt göra som alla andra "vanliga" och försöka 1 år innan utredning och då kanske Ivf. Det enda som var tråkigt att höra var att bara 30% av alla par som genomgår Ivf får barn (då är det räknat på alla, vare sig Endo eller inte)... Trodde faktiskt siffran var högre!!! Men ja... Bara att fortsätta med naproxen och p-piller och hålla tummarna för att en bebis ska vilja gosa i min mage nån dag!
    Kramar
    / anna

    SvaraRadera
  4. Vad härligt att hon var så bra! Ja, 30 procent var inte högt alls!! Men oroa dig INTE vännen, det tror jag inte alls att du behöver. En bebis kommer att skapas och vilja gosa i din mage och famn!
    Du går på samma behandling som jag började med. Jag gick på Yasmin. Dom hjälpte dock inte på mig, men det gör dom kanske på dig, det är väldigt individuellt. Men skulle dom inte funka finns det 1000 andra p-piller som kan hjälpa. Jag går på Mercilon p-piller också, utan uppehåll för sockerpillerna.

    Kramiis

    SvaraRadera
  5. Mår mycket bättre nu iaf. Känns som om jag bara måste fixa nya p-piller sen kan jag släppa lite tankarna och oroligheten kring endon fram tills det är dags för barn :) får hoppas p-pillerna hjälper och att allt innuti mig ser ok ut. I slutändan handlar det väl alltid om att inte ge upp hoppet.
    Och tack vare endon har man ju nu hittat en trevlig tjej med en fin blogg också:)
    Ska snart sticka från jobbet och äta ute med några kollegor. Känns som ett bra avslut på denna dag.
    Kommer du till endocentrumet i Uppsala så vet du att jag finns här och gärna träffas och ger stöd om det behövs!! De verkar iaf vara i toppklass där!
    Men håller tummarna för att "kärringen" skärper sig och beter sig som en gyn ska bete sig!!!
    Kramar
    /Anna

    SvaraRadera
  6. Vad skönt att din oro lättat lite! Det brukar kännas bättre när man får svar från någon som man hör vet vad den pratar om! Att läsa på internet ger inte alltid ett lika betryggande lugn. Aw, vad fint sagt! Det värmer! Och detsamma du!
    Jaa, men vad trevligt! En matbit på stan är alltid lika trevligt! Själv ligger jag hemma och är sådär lite lagom hostig och slö... Men jag har faktiskt ändå haft en bra dag! Tror jag ska avsluta dagen med ett glas vitt ;)
    Absolut hojtar jag till om det bär iväg till Uppsala!
    Svarar snart ditt mail, när jag är frisk och orkar skriva lite längre!
    Önskar dig en trevlig helg så länge så hörs vi snart!!

    Kramar
    / Memme

    SvaraRadera