onsdag 27 april 2011

Träningsvärk och ont i magen

Ja herre du milde! Vilken träningsvärk!!! Har ont hur jag än står/sitter/ligger! Men, det är väl som sambon sa - ett kvitto på att man jobbat hårt.
Idag har jag ont i magen. Mycket möjligt att ''lingonveckan'' är på g, men jag vet inte. Ska skriva ner i min smärtkalender för att så småningom kanske ska kunna se ett samband.
Börjar 13.00 idag. Chilleri chillera! Innan dess ska jag på en jobbintervju inför ett sommarjobb!

6 kommentarer:

  1. Jag fick min lingon i måndags och denna gången har jag mycket ondare än någonsin. Sa imorse va skönt jag känner inget idag och sen slog den ner som en bomb. Tur att jag är ledig idag och ska lägga mig i trädgården och sola istället... Tog diklofenak och det hjälper. Jag för oxå i min kalender så kan man berätta för läkaren sen. Tog mina blodprover imorse inför operationen om 2 veckor..

    SvaraRadera
  2. Ush vad jobbigt... jag tror det är dags för lingon för min del också. Har inte haft ont på hela dagen men nu har jag sjukt ont. Hittar inte mina diklofenak som jag fick på sjukhuset efter operationen och vi har inga smärtlindrande hemma!! >_< aj aj aj!
    Ush, i feel you. Men det kommer gå alldeles utmärkt!

    SvaraRadera
  3. Vet hur det känns, igår kväll slutade min lingon så nu är det lugnt i smärtfronten och inga mer kramper.. Bara ta det lugnt inför dagen D..

    SvaraRadera
  4. Ja, jag får väl göra det. Skönt att ditt är över i alla fall!

    SvaraRadera
  5. Nu när dom gjorde titthålsoperation på dig vet du om läkarna kollade dina äggledare oxå eller det var bara för att ta bort endo och konstatera att du har endo.

    Denna gången jag hade lingonveckan var den första jobbiga, har inte haft så ont på jätte länge och under dom 4 dagarna som den varade.

    Hoppas du har haft mindre besvär denna gången.

    SvaraRadera
  6. Ja, dom kollade allt och allt såg bra ut. Dom brände bort det lilla som fanns, och utöver det var allting som tur är fint.
    Ush, det är inte kul! Sköt om dig!

    SvaraRadera