torsdag 12 maj 2011

Torsdag

En bra dag har det varit idag. Lite stressigt i skolan, men absolut helt okej. Ska förbereda massor inför festen imorgon så jag hinner kanske inte blogga mer idag!
Ska försöka hinna färdigt i tid så jag hinner slå mig ner för att se kvalet i Eurovision songcontest i alla fall. Vi får se!
Ha en bra dag!

6 kommentarer:

  1. Hejsan, kom hem igår från sjukhuset och dom fick bort mycket sammanväxningar, endo knuta, chokladcysta så nu är det ganska ömt i magen. Den mesta endometriosen sitter i vänster sida och höger äggstock + äggledare är i tipp topp form. Operationen tog nästan 6 timmar, somnade 12,45 och var tillbaka på avdelningen vi tio tiden på kvällen. Hade mycket kramper i magen den natten och kände av lungorna mer denna gången. Tar jag för lite häftiga andetag så hugger det till i lungorna och det blir bättre för varje dag. Skönt att vara hemma igen, kunde inte sova så mycket på sjukhuset för den jag delade rum med var vaken på natten och sov på dagen. Nu ska jag vara hemma i 2 veckor och vila upp mig. Ska tillbaka till KK på måndag och få spruta för att ha äggstockarna vilande i 3 månader och sen blir det IVF i augusti...

    Kramixar

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Ush det låter förfärligt jobbigt. 6 timmar?! Det kan inte ha varit vackert på insidan :( Ledsen för din skull men hoppas du kan bli bättre nu.
    Lycka till med allt!
    Kramar i massor
    Krya på dig!!!

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket, sambon har bunkrat upp med filmer så jag kan ta det lugnt här hemma. Han sköter hemmet och pysslar om mig!!
    Dom filmade hela operationen men har inte sett något ännu.

    Kramix

    SvaraRadera
  4. Vad härligt, vilken fin sambo!
    Okej, varför gjorde dom det?

    Kramixar

    SvaraRadera
  5. Dom filmar oftast operationer för i utbildningssyfte och sen för att i efterhand kunna titta hur det såg ut i magen igen.

    Filmtips så ska du se "Life as we Know It" som är super bra med Katherine Heigl. Han är så omtänksam och var så orolig när opn drog ut på tiden har han berättat nu när jag kom hem.

    Satte mig ute på trappan idag och solade med skydd för magen, behövde komma ut lite.

    Kände du dig lite yr eller snurrig några dagar efter operationen? Vet inte om det har med blödningen att göra, för än har den inte slutat.

    Kramixar

    SvaraRadera
  6. Jaha! Det visste jag inte!

    Den ska jag kolla upp! Aw, ja det förstår jag att han blev!
    Skönt, här är det bara regn och rusk :(
    Nja, illamående vet jag inte men fy fasen vad jag hade ont i revben och axlar i flera veckor av gasen!
    Krya på dig i alla fall. Hoppas du blir bra snart igen!

    Kramar

    SvaraRadera