måndag 2 maj 2011

Shoppingtur

Gårdagen var hur trevlig och mysig som helst! Vi åt tårta och grillade och bror min var så nöjd med sina presenter!
Idag har jag varit i skolan och efter det shoppade jag lite. Det blev lite presentpapper och en bok. Skulle egentligen träna idag men hade faktiskt ingen lust. Får bli en annan dag istället!
Jag tycker det är lite dåligt med kommentarer nu för tiden, trist. Hoppas allt är bra med er i alla fall!

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Hittade hit via familjeliv och tänkte skriva en liten rad. När jag var 17 fick jag reda på att jag har PCOS, inget roligt besked alls. Misstänker därför starkt att jag har endometrios också då det inte bara kan gå hand i hand med PCOS utan också för att jag har en massa symtom som stämmer in på det. Framförallt den smärtsamma och rikliga mensen. Har läst lite om din resa och hur du fick hjälp, själv har jag inte riktigt orkat ta tag i det hemskt nog. Läste någonstans att endometrioshärdarna kan bli värre om man bränner vid titthålsop, är det något du har upplevt?
    Ha det bra!
    kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag beklagar, det låter inget kul.
    Endometrios är ju som du själv skriver känt för att ''framkalla'' den där riklga och smärtsamma mensen, och om du upplever ytterligare symtom tycker jag du ska söka hjälp.
    Det hade jag faktiskt ingen aning om att det kunde bli, och det tycker jag låter dumt av läkaren att inte berätta för mig innan dom gjorde det, men som tur är har jag inte upplevt att det blivit värre. Däremot har jag fortfarande smärtsam mens. Får hoppas att det inte blir värre!
    Lycka till med allt! Du är alltid välkommen in för frågor!
    Sköt om dig!
    Kramar
    Memme

    SvaraRadera