lördag 11 oktober 2014

Lördag - igen!

En hel vecka sedan Gekås. Tiden rusar! 

Gått in i vecka 30 nu och det hela börjar bli än mer verkligt. 
 Köpte täcke och kudde till vaggan/barnvagnen idag. Har förstått stt det finns lika många åsikter kring att ha kudde eller inte till nyfödda, som det finns människor på planeten, men efter lite research och råd från personalen i butiken bestämde vi oss till slut för en sk pandakudde som är gjord för att motverka platt-skalle. 
 Ett babyskydd köpte vi också, ett som heter Babytravel Babysafe Grand Prix. Kostade oss 699;- på babyproffsen och vi köpte inte till någon ISO-fix eller ISO-bas då vi än inte har någon egen bil, så det är ändå begränsat hur mycket man kommer hinna använda babyskyddet innan barnet är för stort och det är dags att köpa nytt. Så, det blir på det gamla hederliga viset med bältet. 

Varit på kalas för sambons ena lillebror ikväll. Bjöds på mat och tårta, och så fick vi byggt med lego. 

Sitter nu nöjd i soffan och tänker att det nog börjar bli dags att gå och lägga sig snart... 





2 kommentarer:

  1. Hej, precis fått diagnosen endometrios. Läser allt jag kommer över om ämnet och hittade din blogg. Har själv startat en blogg för att få skriva av mig. Vad härligt att du är gravid. Jag kämpar med det och hoppas!
    Kram
    http://elinasendometrios.blogspot.se/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Vad tråkigt att höra att du också har endometrios. Det är en jäklans sjukdom. Men det bästa är nog ändå att läsa på och få lite kött på benen, även fast man kanske inte ska ta allt man läser på för stort allvar. Många av oss har en tung ryggsäck med oss och man får höra om många skräckhistorier med alltifrån barnlöshet till fruktansvärt bemötande i vården, men man ska komma ihåg att så behöver inte fallet bli för just en själv.
      Det finns många bra sidor på Facebook också, några öppna gruppar och några slutna, bland annat endometriosföreningen Sverige och medsystrar. In och läs där, där finns många som stöttar varandra och svarar på frågor och funderingar man har. Så får jag in och kika i din blogg nu då!
      Lycka till, hoppas allt löser sig.
      Kram M

      Radera