måndag 29 augusti 2011

Hur mår du?

Jag hatar frågan "hur mår du?". Fullkompligt hatar den. För vad fan spelar det för roll? Jag mår skit, men vad fan ska jag göra åt det?
Sitter i skolan med en klump i magen och gråten trycker på bakom ögonen på mig, jag har så ont, och jag mår så illa. Försöker vara stark, inte visa mig svag - för jag är inte svag, men jag orkar inte ha det så här mer. Det är ohållbart.

7 kommentarer:

  1. Usch, jag känner med dig. Du måste se till att få rätt medicinering. Be om stakare värktabletter som är anti-inflamatoriska, tex orudis, naproxen eller diklofenak. Tillsammans med panodil bör de hjälpa lite. Och helst ska man ta dom regelbundet så att det inte blir smärta. Be att få prata igenom det med din läkare. Om det inte går över får du be om ännu starkare. Du ska inte gå runt och ha det så ont.

    Massa styrkekramar!!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag vet... Ringde till min gun idag som ska ringa upp imorgon. Äter redan diklofenak, och det hjälper verkligen inte. Jag har ett möte med min gyn 14 sep så då ska jag ta upp detta med honom för det är så fruktansvärt jobbigt!

    Tack!! Kramar!!

    SvaraRadera
  3. Vad bra. Och behöver du starkare så be om det. Synd att diklofenaken inte hjälper... Usch, det är inga roliga smärtor vi dras med.

    Stor Kram!!

    SvaraRadera
  4. Dom ringde idag för att meddela att han är sjuk, troligtvis länge sa dom, det verkade allvarligt... Så nu vet jag inte vad jag gör... Har varit lika jävligt idag! Känner mig maktlös...

    Kram

    SvaraRadera
  5. Men gå till en annan. Bara för att han är sjuk ska ju inte du bli utan läkare. Åk in akut om du behöver, så du får hjälp. Det har du rätt till. Maktlöshet är en jobbig känsla och jag har känt det såååå många gånger. Jag vet vad du går igenom. Men tveka inte att åka in och ha gärna med dig någon om det går. Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Jag vill inte åka in akut. Vill inte träffa någon annan för det är ingen som tar en på allvar.
    Han ringde iaf idag så ska börja ny behandling med Provera, är det något du känner till?
    Kram

    SvaraRadera