tisdag 22 april 2014

Inlagd

Vi bestämde oss för att åka in igårkväll då min smärta endast förvärrats sedan i torsdags. 
Blev väl omhöndertagen och inlagd. Inatt har jag sovit än mindre än de senaste nätterna, kan tänka mig att det allt som allt blivit 2 timmar. 
Pumpats med morfinsprutor 3 (!) ggr inatt då smärtan inte ville ge sig. Nu har den lugnat sig lite, kl är 06:22 och jag hoppas få sova en stund till innan frukost. 


Rodnad och svullen i benet efter sprutorna. 


6 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag har följt din blogg i det tysta ända sedan du startade bloggen. Ville bara säga att jag tycker det är skönt att du får bra hjälp på sjukhuset. Jag hade mitt värsta smärtskov i höstas/vintras och låg inne totalt 5 gånger. Det gör så mycket att man blir sedd när man har så ont.

    Hoppas att de kan bryta smörtan och att du får komma hem snart!

    /Hedwig
    efterendometrios.blogspot.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Vad kul att du följer min blogg :-)
      Har du också endometrios?
      Ush då, 5 ggr inte kul.
      Ja, jag hoppas också bli bra snart så kan få komma hem :-)
      Kram
      Memme

      Radera
  2. Ja, jag har haft diagnosen sen 2010. Har hunnit gå igenom flera hormonbehandlingar och mycket smärta, men försöker se så positivt på tillvaron jag kan. I höstas gick jag obehandlad för jag och min man vill få barn, men det gillade inte min endo (därav smärtskovet) så nu ör vi inne i ivf-svängen. Jag startade en blogg för ett tag sen som du gärna för kika in på ;-).

    Kram
    /Hedwig
    efterendometrios.blogspot.com

    SvaraRadera

  3. Okej vad tråkigt! Jag fick min diagnos 2011. Hur gammal är du? Jag blir 21 i år.
    Okej, jag har varit utan behandling sedan 8 månader tillbaka och tycker det funkat oväntat bra fram tills nu.
    Lycka till med ivf! Ska in och kolla din blogg nu :-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Tack! Jag fyller snart 30 år. Jag tycker det fantastiskt att du ändå klarat att vara obehandlad en så pass lång period. Jag gick på Zoladex i drygt ett år, men en och en halv månad efter att medicinen slutat verka kom smärtan tillbaka... Hoppas du blir utskriven snart.
    Kram
    /Hedwig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är rätt fantastiskt ja, det tycker jag med. Jag gick på enanton depot och sen Visanne perioden jag slutade. Blev trött på allt med beh att göra; biverkningar, kostnad osv. Vad har du för behandling nu då? Ja, imorgon får jag väl ev åka hem. Hoppas hoppas :-) kram

      Radera