fredag 31 augusti 2012

Virus

Efter mitt besök på VC ringde läkaren på måndagen och sa att allt såg bra ut, men att sänkan varit lite för hög och att jag kanske skulle bli sjuk. Tänkte inte så mycket mer på det, förrän igårkväll när jag tråkigt nog blev sjuk. Imorse vaknade jag och kände mig som en död jävla fisk... Så jävla tråkigt. Så idag är jag hemma från jobb och kurerar mig.

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Hittade till din blogg idag då jag googlade på titthålsoperation. Jag opererade mig för endometrios 2004 (tog bort två chokladcystor) och igen förra veckan. Då tog de bort färska endo-härdar i buken och fick lämna kvar några vid urinblåsan för det går inte att bränna bort där.
    Hur mår du idag? Hur ser din framtid ut? Hoppas du mår bättre än du gjorde när du började skriva din blogg!

    Hälsningar,
    Jeanette

    SvaraRadera
  2. Hej Jeanette!
    Kul att du hittat hit :) Tråkigt att du tvingades operera, och att de dessutom var tvungna att lämna... Typiskt! Hur mår du idag?
    Jag mår faktiskt ganska bra, vilket är väldigt skönt. Jag har mina dippar som är förjävliga när jag tvingas åka in akut, men i övrigt mår jag bra. Framtiden ser ljus ut, ev kommer jag behöva opereras igen, men det ligger längre fram i tiden så jag tar inte ut något i förskott. Tack, det gör jag!
    Hoppas att du också mår bättre nu efter op, och att du kikar in här igen!

    Hälsningar
    Memme

    SvaraRadera
  3. Hej igen!
    Mår nu, två veckor operationen, ungefär som vanligt. Tycker fortfarande att tarmarna känns uppblåsta men det är nog bara inbillning.
    Ja, det känns tråkigt att de tvingades lämna kvar härdar för de kommer jag ju att ha ont ganska länge till. Medicinen hjälper dock och det är bra.
    Skönt att du mår bra! Jag minns också hur det var när jag fick åka in akut flera gånger och framför allt hur jobbigt det var innan diagnosen då jag fick åka hem igen utan att ha fått riktig hjälp.
    Lycka till i framtiden! Jag kommer att följa din resa och förhoppningsvis få läsa om nya familjemedlemmar så småningom!! ;-)
    Hälsningar,
    Jeanette

    SvaraRadera