tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag!

Är hemma från skolan idag pga att jag har ont i hals och huvud. Känns trist när det är alla hjärtans dag, men men... Ingen anledning att deppa.
Mår även illa, ganska jobbigt med allt på samma gång. Men det får gå!
Ska äta lite gröt nu, sen bara vila och försöka bli av med skiten!

Glad alla hjärtans dag!

2 kommentarer:

  1. Hej igen! Jag har fått mini pillret cerazette och primolut( gulkroppshormon) som jag äter 2 tabl om dagen i en månad, sedan 1 tablett om dagen i fem månader? Har du ngn erfarenhet av den medicinen? Förlåt tusen frågor nu. Kan man träna&ha sex som vanligt?
    Fick brev från läkaren som opererade mig idag, och de där orden som troligtvis behövs en livslång behandling! De orden var tuffa! Hoppas du är piggare idag tjejen.. Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej Ida!
    Jag har bara erfarenhet av cerazette och dom fungerade inte så bra på mig. Jag hade ofta mellanblödningar som höll i sig väldigt länge, men det är individuellt. Vet inte vad primolut ät och vill därför inte uttala mig ang din dos/dag.
    Det där med träning och sex är också individuellt. Träna brukar hjälpa ganska många av oss, och själv tränar jag 6 ggr/veckan utan problem. Ang sex så är det tyvärr väldigt vanligt hos oss med endometrios med samlagssmärtor och att man periodvis tappar sexlusten pga mediciner, operationer osv. Men så länge du mår bra av det och inte har samlagssmärtor kan du ha sex precis som vem som. Kroppen säger ifrån om den inte vill mer!
    Tuffa ord, jag vet... men det kommer du fixa. Vi fixar det tillsammans! Vi är många som kämpar :) (tyvärr :P)
    Sköt om dig!
    Stor kram
    Memme

    SvaraRadera